Zoeken
bulkwagen FFHX

Bedrijfsprofiel

ForFarmers Hendrix is onderdeel van ForFarmers. ForFarmers is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,5 miljoen ton diervoeders op jaarbasis, waarvan circa 75% mengvoeders, is ForFarmers marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector levert ForFarmers handelsproducten voor akker- en weidebouw. Bij haar producten biedt ForFarmers klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling.

Gelet op haar positie in de voedselketen wil ForFarmers toonaangevend zijn in duurzaam ondernemen. Door op efficiënte wijze diervoeders te produceren en producten en concepten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat dieren het voer op gezondere en betere wijze kunnen benutten (verbetering voerefficiëntie) levert ForFarmers een bijdrage aan een economisch rendabele en duurzame voedselproductie. Hiervoor beschikt het bedrijf over een eigen innovatiecentrum, dat nauw samenwerkt met gerenommeerde onderzoeksinstituten en universiteiten.

In 2013 was de netto-omzet € 2,6 miljard. ForFarmers heeft meer dan 2.200 medewerkers in dienst en productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lochem (NL).