Zoeken
bulkwagen FFHX

Bedrijfsprofiel

ForFarmers Hendrix is een onderdeel van ForFarmers. ForFarmers is een ambitieuze voeronderneming, hoofdzakelijk actief in Noordwest-Europa. Haar kernactiviteiten zijn de productie en afzet van diervoeders en handelsartikelen (zoals akker- en weidebouwproducten). Ze is actief in de sectoren rundvee, varkens, pluimvee en plant (akkerbouw & loonwerk). Bij haar producten biedt ForFarmers haar klanten een aanvullend pakket van diensten: van uitgebreid advies over diervoeding en -houderij tot hulp bij de bedrijfsontwikkeling. Dit stelt de veehouder in staat een aantoonbaar beter resultaat te realiseren. Met de slogan ‘the total feed business’ geeft ForFarmers aan, waar zij voor staat: het leveren van diervoeding in welke vorm dan ook, overeenkomstig de wensen van de klant.

Voor haar mengvoeractiviteiten beschikt ForFarmers over 38 productielocaties in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. Het hoofdkantoor van ForFarmers is gevestigd in Lochem (Nederland).
Met een afzet van 8,6 miljoen ton voeders – waarvan 6,3 miljoen ton mengvoer op 12-maands basis –is ForFarmers Europees  marktleider in mengvoeders. Er werken circa 2.200 medewerkers.